Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری بسیج آذربایجان غربی علیرضا نصیری، قائم‌مقام منطقه آزاد ماکو در دیداری دوستانه با بولنت اولسوی، رئیس انجمن کارخانه‌داران منطقه آزاد مرسین در خصوص ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری منطقه آزاد ماکو و نوع و شیوه همکاری به گفت‌وگو و تبادل‌نظر پرداختند.

در این نشست نصیری با اشاره به مرز مشترک این منطقه با کشور ترکیه، گفت: پایانه مرزی بازرگان که سومین مرز فعال کشور و دروازه ورود ایران به کشور‌های اروپایی است در فاصله یک کیلومتری شهر بازرگان واقع در ماکو قرار دارد، لذا با وجود مرز مشترک ایران و ترکیه و همچنین مشترکات فرهنگی، آداب‌ورسوم دینی و علائق یکسان این دو کشور می‌توانند همکاری‌های عمیق‌تری در حوزه‌های مختلف اقتصادی، تجاری و فرهنگی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیری گفت: امکان حضور سرمایه گذران ترکیه‌ای در کشور و همکاری با شرکت‌های تولیدکننده ترکیه‌ای به‌منظور تولید در داخل و انتقال محصول به ترکیه سپس صادرات به اروپا وجود دارد. زمینه همکاری با سرمایه‌گذاران ترکیه‌ای شامل لجستیک، کشاورزی، معدن، گردشگری، صنعت و اقتصاد روستا فراهم شده است.

وی تصریح کرد: علاقه‌مند هستیم که زنجیره صنعت و معدن را درواقع از استخراج تا فرآوری محصول در منطقه شکل دهیم، گردشگری در کشور ما بازار بسیار خوبی برای اعراب حاشیه خلیج‌فارس می‌باشد، بررسی‌ها نیز نشان داده که سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری بسیار سودبخش است.

این مسئول اظهار داشت: با توجه به این‌که منطقه آزاد ماکو بزرگ‌ترین منطقه آزاد جهان است از حوزه عملکردی گسترده‌ای نیز برخوردار است، درصورتی‌که سرمایه‌گذاران و کارخانه‌داران منطقه آزاد مرسین علاقه به همکاری داشته باشند، می‌توانیم به تولید مشترک بپردازیم.

لجستیک ظرفیتی برای همکاری مشترک ترکیه و ایران است

همچنین بولنت اولسوی رئیس انجمن کارخانه‌داران منطقه آزاد مرسین گفت: در حال حاضر و در منطقه آزاد مرسین ظرفیت و پتانسیلی برای گسترش سرمایه‌گذاری‌ها وجود ندارد و زیرساخت‌ها تکمیل‌شده است.

وی اضافه کرد: سرمایه‌گذاران جدید به دنبال سودآوری بیشتر هستند و به همین دلیل در حال حاضر بخشی از سرمایه‌گذار‌ها در آفریقا و آفریقای مرکزی اقدام به فعالیت کرده‌اند، در منطقه آزاد ماکو و باتوجه به محدوده منطقه فعالیت خوب و گسترده‌ای را شاهد هستیم.

این مسئول اضافه کرد: مهم‌ترین موضوع در همکاری منطقه آزاد ماکو مرسین مبحث لجستیک است و ماکو می‌تواند به عنوان کریدور ارتباطی در این میان عمل کند، سرمایه‌گذاری در سایر بخش‌ها نیاز به بررسی و برنامه‌ریزی دارد، اما مهم‌ترین مبحث در مراودات ما لجستیک است.

قائم‌مقام منطقه آزاد ماکو در خصوص ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران، اظهار داشت: در سازمان خدماتی در قالب میز خدمت به سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود و کارشناس سازمان به نمایندگی از سرمایه‌گذار مراحل اداری را طی می‌کند، بر این اساس فرد درگیر مراحل اداری نخواهد شد.

وی در پایان گفت: با توجه به سفر مدیرعامل منطقه آزاد ماکو به مرسین، امیدواریم به دنبال این علاقه‌مندی‌ها، ارتباطات و تبادل اطلاعات شاهد حضور کارخانه‌داران و سرمایه‌گذاران ترکیه‌ای در کشور باشیم.

انتهای پیام

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۴۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد

سید محمود عرب گفت: از این تعداد، یک میلیون و ۹۸۰ هزار و ۴۳۶ نفرساعت در بخش خدمات، ۲۰۲ هزار و ۳۳۱ نفرساعت در بخش صنعت و ۱۷۵ هزار و ۲۳۴ نفرساعت در بخش کشاورزی بوده است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم عنوان کرد: ۲۲۳ هزار و ۲۶۶ نفرساعت در بخش فرهنگ و هنر و ۶۴ هزار و ۱۴ نفرساعت در بخش جوار کارگاهی آموزش ارایه شده است.

عرب با اشاره به فعالیت ۴۰۳ آموزشگاه آزاد و مراکز جوار کارگاهی در قم، ادامه داد: ۳۵۰ آموزشگاه در بخش خدمات، ۲۷ آموزشگاه در بخش صنعت، ۱۲ آموزشگاه در بخش کشاورزی، ۴۵ آموزشگاه در بخش فرهنگ و هنر و ۱۲ آموزشگاه جوار کارگاهی به حرفه‌آموزان در استان قم آموزش ارایه می‌دهند.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم بیان کرد: سال گذشته ۲۳۹ پروانه فعالیت آموزشگاه‌ها صادر و یا تمدید شده است.

به گفته عرب، آموزش‌های مهارتی در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر در آموزشگاه‌های آزاد و مراکز کارگاهی فعال است و همچنین ۵۴۰ مربی در این آموزشگاه‌ها فعالیت دارند.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم بیان کرد: در آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد و مراکز جوار کارگاهی استان قم، ۴۲ رشته و ۳۹۷ حرفه فعال است.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای قم گفت: گروه‌های آموزشی در بخش آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد استان شامل صنایع خودرو، صنایع چوب، جوشکاری و بازرسی جوش، تاسیسات، صنایع چرم پوست و خز، مدیریت صنایع، مکانیک، برق، ساختمان، امور اداری، بهداشت و ایمنی، مراقبت و زیبایی، صنایع پوشاک، هتل داری، امور دام و ماکیان، امور زراعی، صنایع غذایی، فرش و صنایع دستی، هنر‌های تجسمی، فناوری نرم و فرهنگی، گیاهان دارویی و دارو‌های گیاهی، خدمات حقوقی، صنعت گاز، کنترل و ابزار دقیق، صنایع فلزی، معماری، معدن، امور مالی و بازرگانی، فناوری اطلاعات، خدمات آموزشی، گردشگری، امور باغی، خدمات تغذیه‌ای، طلا و جواهر سازی، هنر‌های تزیینی و فناوری نانو می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • ترکیه: مسئله فلسطین نباید قربانی رقابت‌های منطقه‌ای شود
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • ۲.۶ میلیون نفرساعت آموزش در آموزشگاه‌های آزاد فنی‌وحرفه‌ای قم ارائه شد
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن